ADRESARE PUBLICA


Sisteme de adresare publica

Exista situatii in care cele mai moderne mijloace de comunicare isi dovedesc ineficienta. Si acest lucru se intampla atunci cand doresti sa comunici eficient unui auditor numeros si concentrat intr-un anumit spatiu, atunci cand doresti sa comunici cu un receptor dificil de localizat sau atunci cand pur si simplu doresti sa ridici nivelul de confort al publicului (clientilor).


In aceasta situatie cea mai eficienta solutie o reprezinta sistemele de adresare publica. Fie ca este vorba de spatii comerciale de mari dimensiuni - hypermarketuri, spatii industriale, puncte de trafic pietonal intens - aeroporturi, statii de tren, sau zone de agrement - parcuri de distractii, stadioane sau sali sportive, sistemele de adresare publica au cea mai mare adaptabilitate la nevoile de comunicare cu un public numeros.


Marca Telecom va pune la dispozitie o gama extinsa de optiuni de echipamente, de la microfoane, amplificatoare, boostere si pana la sofisticate echipamente de management de sunet, toate alese cu profesionalism si imbinate intr-un sistem unitar, performant si expandabil dupa cerinte.

In acest moment sistemele noastre faciliteaza comunicarea cu peste 30000 de clienti zilnic in lantul de magazine Interex, creaza un ambient placut acestora. In acelasi timp sunt rezolvate cu rapiditate probleme operationale si sunt comunicate direct actiuni promotionale.