EFRACTIE SI INCENDIU


Sisteme de detectie si avertizare a efractiei si incendiilor

Pentru protectia proprietatii, fie ca e vorba de sediul de birouri, spatiul de depozitare a produselor si marfurilor, spatiul de productie sau cel comercial, MARCA Telecom ofera solutii profesionale, fiabile si adaptate nevoilor specifice ale firmelor din diferite domenii de activitate pentru sisteme de detectie si avertizare a intruziunii, sisteme de protectie electronica a marfurilor si sisteme de avertizare si protectie la incendii.

Pentru detectarea intruziunii este disponibila toata gama de senzori: magnetici, de geam spart, de miscare, iar pentru protectie perimetrala senzori IR si bariere IR si MW. Sistemele, al caror mod de operare si complexitate depind de unitatea centrala folosita, partitionabile sau nu, pot fi cuplate la un centru de monitorizare permanenta, avertizand sonor sau acustic local, telefonic sau prin SMS proprietarul si unitatile de interventie.


Pentru detectia incendiilor sunt disponibili senzori de fum sau gaz, centrala avertizand acustic si optic pericolul de incendiu si actionand sistemele de stingere a incendiului. Totodata poate avertiza unitatile autorizate de interventie în caz de incendiu. Protectia electronica a marfurilor se realizeaza prin instalarea unui sistem EAS ce gestioneaza etichetele electromagnetice (tag-uri) lipite pe marfuri si poate detecta la iesirea din spatiul comercial, cu ajutorul unor porti antiefractie etichetele nedezactivate.