INSTALATII ELECTRICE


Marca Telecom executa la un inalt nivel calitativ instalatii electrice interioare si exterioare de joasa tensiune, inclusiv instalatiile de paratrasnet si impamantare necesare pentru: imobile de locuinte ,cladiri de birouri , spatii comerciale; spatii de productie; hale industriale, banci, hoteluri, si alte obiective; Firma noastra garanteaza respectarea tuturor normativelor in vigoare pentru instalatiile executate. Prin personalul specializat si autorizat, datorita calitatii materialelor folosite, a partenerilor cu care colaboram, a masuratorilor si verificarilor efectuate, lucrarile executate de noi au o durata de exploatare indelungata in conditii optime de eficienta.

Instalatii electrice pentru iluminat si forta

Colectivul firmei proiecteaza si executa instalatii electrice de iluminat si forta la tensiunea nominala de pana la 20kV pentru constructii civile si industriale in variantele solicitate de beneficiari, utilizand aparataj, echipamente si materiale electrotehnice conforme normelor europene.
Pentru obiectivele care necesita un grad sporit de siguranta în ceea ce priveste alimentarea permanenta cu energie electrica, Marca Telecom furnizeaza solutii de alimentare de siguranta si rezerva, la cele mai înalte standarde.
  •  Solutii pentru alimentare prin intermediul surselor neîntreruptibile,
  •  Solutii de alimentare cu generatoare electrice;
  •  Integrarea sistemelor de rezerva în circuitele existente si realizarea alimentarilor de siguranta pentru iluminarea de avarie, pentru obiective industriale, institutii si birouri


Instalatii de bransament, paratrasnet si impamantare

Marca Telecom executa bransamente electrice monofazate si trifazate, aeriene si subterane, instalatii de paratrasnet si prize de pamant pentru locuinte, birouri, spatii comerciale si de productie, hale industriale. Bransamentul electric reprezinta instalatia de joasa tensiune destinata alimentarii cu energie electrica a unui consumator, executata de la linia electrica de distributie pana la contorul electric de la consumator. Bransamentele realizate de noi pot fi monofazate sau trifazate subterane sau aeriene.

Executie-montaj si punere in functiune tablouri electrice

  •  tablouri electrice de distributie de joasa tensiune
  •  tablouri electrice de tip AAR
  •  tablouri de automatizare
  •  tablouri electrice de distributie si contorizare din metal si policarbonat

Tablourile electrice sunt realizate in atelierul propriu, pe baza proiectului pus la dispozitie de beneficiar sau dupa un proiect conceput de noi in functie de necesitatea clientului si utilizand materiale de cea mai buna calitate.