PROFIL ACTIVITATE


Profil ActivitateMARCA Telecom este o societate cu capital integral privat romanesc infiintata in ianuarie 1999 ce si-a propus inca de la inceput sa devina un important furnizor de solutii si un partener de incredere pe piata romaneasca pentru firmele ce activeaza in sectorul comercial, industrial si de servicii.

Prin integrarea diferitelor subsisteme de instalatii electrice, de automatizari, si de telecomunicatii si punand in valoare competentele tehnice ale unei echipe tinere si dinamice de specialisti, societatea a devenit capabila sa furnizeze toate componentele infrastructurii de instalatii electrice interioare si exterioare de joasa tensiune si de curenti slabi intr-un sistem complex, flexibil si bine structurat, capabil sa raspunda nevoilor unei largi categorii de afaceri, de la spatii de birouri si comerciale de mari dimensiuni, la spatii industriale de productie si depozitare, sau serviciilor publice ale administratiei locale.

Printre clientii nostri se numara importante firme din domeniul comercial, industrial sau de servicii, dar si regii autonome si autoritati publice.

Preocupata in permanenta de calitatea serviciilor si echipamentelor livrate clientilor, in anul 2002 societatea a introdus un Sistem de management al calitatii.

In anul 2008 MARCA Telecom trece la un Sistem de management integrat calitate-mediu- securitate si sanatate ocupationala , organizat conform cerintelor standardelor SR EN ISO 9001 : 2008,SR EN ISO 14001 : 2005 si SR EN ISO 18001 : 2007 , si certificat de catre Tuv Hessen.