RETELE DE DATE


Retele de date-voce si cablari structurate

Eficienta comunicarii si gestionarii informatiei sunt criteriile principale pe baza carora se va desfasura competitia in noul mediu de afaceri, iar retelele informatice si de comunicatii reprezinta suportul acestora.

Retelele structurate de date - voce reprezinta astazi un standard de baza in proiectarea infrastructurii de comunicatii a unui spatiu de birouri, industrial sau comercial, de la marimea unui apartament si pana la nivelul centrelor de afaceri sau al hypermarket-urilor.

Fie ca este vorba doar de retele de calculatoare si de telefonie, fie ca solutia integreaza si alte sisteme de comunicatii si securitate, toate acestea se realizeaza printr-un singur proiect a carui conceptie unitara prezinta certe avantaje de cost si de exploatare.

  •  Acoperirea tuturor necesitatilor de comunicatie personal-echipamente;
  •  Minimizarea spatiilor tehnologice necesare infrastructurii;
  •  Reducerea costurilor cu materialele prin utilizarea acelorasi echipamente de mascare;
  •  Depanarea rapida si adaptarea usoara la orice schimbare in configuratia retelei;

Cu o experienta de peste 10 ani a echipei tehnice in proiectarea, livrarea si executia de retele structurate câstigata in zeci de proiecte, MARCA Telecom ofera clientilor sai solutii profesionale ce au in vedere obtinerea unui cost capitalizat minim la client pe durata de viata a investitiei.

Furnizarea de pachete complete de servicii, utilizarea de echipamente si materiale de calitate superioara si a celor mai noi tehnologii in domeniul IT&C, ne permite sa oferim garantii de pâna la 5 ani pentru echipamentele integrate si lucrarile executate, si garantii tehnice de pâna la 25 ani pentru parametrii electrici ai elementelor pasive de retea.

Iar când vorbim de experienta noastra ne gândim in primul rând la:
  •  cele peste 100 de servere de date si comunicatii pe platforme Windows, Linux si Unix ce ruleaza aplicatii de gestiune de tip ERP si asigura suportul hardware pentru gestiunea bazelor de date SQL,
  •  mai mult 5 000 de statii de lucru,
  •  peste 10 000 de porturi de retea,
  •  cablarile structurate pentru retele si conexiuni cu peste 1000 km de cablu UTP si 50 km de fibra optica.


Toate acestea, realizate de MARCA Telecom.