SUPRAVEGHERE VIDEO


Sisteme de supraveghere video

Controlul vizual permanent al activitatii in zonele de interes prin intermediul camerelor video, cu posibilitatea inregistrarii secventelor de imagini pe suport magnetic sau digital isi gaseste o utilitate de necontestat intr-o arie de aplicatii din ce in ce mai vasta:
  •  spatii comerciale si administrative
  •  spatii de productie si de depozitare
  •  institutii publice si de invatamant
  •  spatii deschise de parcare, sectoare rutiere, zone / spatii publice deschise, zone de agrement
  •  zone de lucru cu conditii critice pentru factorul uman

Sistemele de supraveghere video, functie de nivelul dorit de securitate pot fi instalate separat sau, pentru o eficienta maxima, pot fi integrate cu sistemele de control acces si cele de detectie si semnalizare a efractiei, avand un rol complementar acestora din urma.

Aparitia tehnologiei video IP a adus in ultima perioada un plus de flexibilitate acestor sisteme. Utilizand aceasta tehnologie fiecare camera video are functionare autonoma si independenta transmitand semnalul video prin intermediul protocolului TCP/IP, asfel incat centrul de control devine unul virtual, necesitand doar un browser web pe un terminal PC, nemaiexistand restrictii de distanta, ci numai limitari impuse de conexiunile internet.

MARCA Telecom detine o importanta experienta in proiectarea, livrarea si instalarea de sisteme de supraveghere video, sute de camere video de la cele b/w analogice pana la cele color digitale IP cu vizualizare in infrarosu realizand chiar in acest moment monitorizarea video in spatii de productie, spatii de birouri sau de parcare a autovehiculelor, cu rezultate deosebite in prevenirea efractiei si reducerea costurilor de productie sau in asigurarea confortului si securitatii necesare.


Toate caracteristicile echipamentelor vor fi atent alese de specialistii nostri, de la sensibilitatea si rezolutia camerelor, modul de vizualizare si pana la modul de stocare si arhivare a imaginilor si integrare cu sistemele complementare, astfel incat investitia Dvs. sa aiba maxima eficienta in limita bugetului alocat.